Donaldson är en av de största och mest framgångsrika filtertillverkar i världen. Sedan 1915 har deras innovativa teknik löst komplexa filtreringsutmaningar för att förbättra människors liv, förbättra utrustningens prestanda och skydda vår miljö.

För mer information:
Donaldson filter

 

Parker Racor tillverkar filter avsedda för filtrering av diesel och bensin för industri- och marinmotorer. Bränslefiltreringssystemet från Parker Racor skyddar motorns insprutningssystem och bränslepump. Även slitage och skador på cylindrar och vevhus minskar med filter från Parker Racor.

 

Texaco är ett varumärke som funnits i mer än 100 år. Texaco är världsledande på att utveckla smörjmedel och försäljning sker i fler än 150 länder med laboratorier och fabriker i alla världsdelar.  I Sverige finns Texaco smörjmedel på marknaden genom ett långtgående samarbete mellan Preem och Texaco. I Sverige tillverkas Texaco smörjmedel av Scanlube, som delägs av Preem.

 

 

 

Tyska Hengst tillverkar kompletta filter och insatser i alla storlekar och versioner, deras produkter säljs över hela världen. Hengst har varit filterleverantör till fordonsindustrin och de stora fordonstillverkarna sedans starten 1958 och har idag över 2000 anställda och över 5000 olika filter i sitt sortiment.

För mer information:
Hengst filter

 

 

 

SF Filter Group är en ledande partner för försäljning av mobila och industriella filter av alla slag. Hörnstenarna i deras företagskultur är kvalitet, innovation, service och goodwill.

För mer information:
SF-Filter

 

 

Under de senaste 50 åren har STAUFF blivit en ledande leverantör av tillbehör inom hydraulik branschen. STAUFF har alltid fokuserat på marknadens krav och erbjuder högkvalitativa produkter.

Teknisk information om STAUFFs produkter.

Beställ direkt från STAUFF genom Sitab:
Stauff

 

 

 

Fleetguard har i tre decennier arbetat för att ge det ultimata skyddet för alla motorproblem. De har produkter för allt från smörjmedel, hydraulik och vattenfiltrering till kylmedel och kemikalier.

 

 

 


Prolongs smörjmedel erbjuder en unik teknologi, AFMT (Anti-Friction Metal Treatment). Smörjmedlet är joniserat för att lätt dra sig till metall och på så sätt skapa en otroligt bra smörjande yta. Produktserien finns tillgänglig i flera olika former såsom fett, olja och spray.

För mer information:
www.hraun.se.

 

 

 

SITAB är sedan 2014 återförsäljare utav Parker hydraulikfilter.

Under 100 år har företaget hjälpt sina kunder till framgång inom många olika mobila och industriella användningsområden

För mer information:
Parker

 

DELBAG erbjuder lösningar för luftfiltrering och luftutrustning. Sedan början av 2022 är SITAB DELBAG´s leverantör i Sverige.

För mer information:

www.hengst/delbag.com.

 

 

Arom-dekor Kemi AB är en ledande totalleverantör av det kväveoxidreducerande AdBlue® och andra fordonskemikalier till den Nordiska transportsektorn.

För mer information:
Arom-dekor

 

 

 

 

 

 

 

e