Leverantör av alla typer av filter

Skrivet 15 juni, 2023

Vi erbjuder filter från flera olika tillverkare som bland annat Donaldson, Hengst, HIFI men erbjuder självklart även orginalfilter. Samtliga av dessa tillverkare är kända för höga kvalitet samtidigt som de är ett priseffektivt alternativ. Några av våra tillverkare är:

Donaldsons filterprodukter är kända för sin höga kvalitet och prestanda. De används inom en mängd olika branscher, såsom transport, marin, gruvdrift, jordbruk, bygg- och anläggningsverksamhet med flera.

Produktutbudet omfattar olika typer av filter för specifika ändamål. Vi erbjuder luftfilter, oljefilter, bränslefilter, hydraulfilter, avgasfilter och många fler. Dessa filter är skräddarsydda för att passa olika typer av maskiner, anläggningar och fordon.

En av de framstående egenskaperna hos Donaldson är deras användning av avancerade filtermaterial och teknologier. Dessa innovationer bidrar till förbättrad prestanda och längre livslängd för deras filterprodukter. Med fokus på att uppfylla behoven hos olika branscher och tillämpningar är Donaldson en betrodd aktör inom filterindustrin.

Hengst erbjuder ett omfattande sortiment av filterlösningar som inkluderar luftfilter, oljefilter, bränslefilter, hydraulfilter och mycket mer. Hengst Filters är känt för att leverera filter av högsta kvalitet, pålitlighet och prestanda, vilket har gjort dem till ett föredraget val för kunder över hela världen. Med en dedikerad forsknings- och utvecklingsavdelning har Hengst Filters lyckats utveckla avancerade filterteknologier som förbättrar filtreringsprestanda och förlänger livslängden på deras filterprodukter.

HIFI är en ledande leverantör av filterlösningar och erbjuder alla typer av filter. Produkterna uppfyller specifika krav inom olika områden, såsom jordbruk, industriella processer, marint, transport eller metallbearbetning. HIFI FILTER® erbjuder motorfiltrering (luft, bränsle, olja…), hydrauliska filter, industriella filter (dammborttagning, verktygsmaskiner, tryckluft…), underhållssatser och tillbehör, och deras kvalitet har bevisats på miljontals utrustningar världen över.

Vi hjälper dig hitta just det filter du efterfrågar och som passar bäst till din maskin.